A Rama margarint a porcukorral habosra keverjük. A tojássárgáját egyenként adjuk hozzá, és jól elkeverjük. A csokit összekeverjük a liszttel, a sütőporral
A vajat vagy a Rama margarint felolvasztjuk és hagyjuk kissé hűlni. Egy jól záródó 3L-es edénybe szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. A cukorral, az élesz
Egy tálban keverjük habosra a joghurtot és a tojásokat. Adjuk hozzá a sót, a mézet, a gabonapelyhet, a búzacsírát és a liszttel elkevert sütőport (folyamatos
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Az almát pucoljuk meg, és aprítsuk fel. A vajat olvasszuk meg, szórjuk meg 4 ek. cukorral, s pirítsuk 1 percig. Tegyük hozzá az almadarabokat, és keverjük, amíg
Futtassuk fel az élesztőt egy bögrében 1 dl cukros tejjel, majd ezt öntsük egy tálba a lisztre, és hagyjuk kicsit megkelni. A Rama margarint olvasszuk fel, a mara
Élesztőt a kockacukorral és 1 dl langyos tejjel elkeverjük, majd felfuttatjuk. Lisztet tálba tesszük, beleöntjük az élesztős tejet, és galuska állagúvá keve
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a magozott szilvát a pálinkával, és hagyjuk állni. Keverjük el a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral
Ugrás a lap tetejére >>