Az epret megcukrozzuk, 1-2 órát így hagyjuk, majd leturmixoljuk. Eközben a nyílgyökérlisztet 3,5 deci vízben feloldjuk, felforraljuk, majd az eperpüréhez keverj
A sütőpapírral kibéleljük a keretet úgy, hogy a belső oldalain is legyen papír. A zselatint, ahogy a csomagolásán látható, beáztatjuk. Egy tetszőleges lába
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadagolunk 200 g cukrot. Sütőpapírból 3 darab 28 cm átmérőjű kört vágunk ki és tepsibe rakju
A porcukrot dolgozzuk össze a tejjel, az összevágott vaníliarúddal és főzzük fel. Ezután vegyük le a tűzről, helyezzünk rá fedőt és pihentessük néhány
A tojásfehérjét kezdjük el verni egy villával és közben dolgozzuk hozzá a porcukor felét. Ha már elég kemény öntsük porcukorral hintett deszkára. Nyújtsuk
A tojásokat kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával. Belekeverjük az olvasztott Rama margarint, és a sütőporral elkevert lisztet
Eloszor mwgsutom a piskota lapot.
Az 5 tojas sargajat ki kavarom 20 dk cukorral jo habosra,utana az 5 evokanal hideg vizet,utana a felvert tojas habot es a sutoporral el
A lisztet, Rama margarint, a tojássárgáját, a porcukrot és a sót összegyúrjuk, majd egy órát állni hagyjuk. Ezután kinyújtjuk, egy tepsibe tesszük, félig m
Ugrás a lap tetejére >>