Az egész tojásokat 3ev?kanál meleg vízzel összekeverjük, majd hozzákeverjük a cukrot, a lisztet, a karamellpudingot és a süt?port. Az egészet jó alaposan összekeverjük a
Ezt a parádés tortát két menetben készítjük el. A kész, vagy magunk sütötte piskótatekercset vékonyan megkenjük a krémmel: 1./ a vajat habosra keverjük a cukorral, egyenk
Egy tálban összekeverjük a 8,5 deka vajat a sóval, tojással és két kanál vízzel, majd beleforgatjuk a lisztet, összegyúrjuk, és állni hagyjuk. Eközben a maradék vajat meg
Fogunk egy tálat, amiben a zselatinlapokat vízben felolvasztjuk. Eközben a tejszínt habbá verjük. Egy másik tálba tesszük a cukrot, a tojássárgáját, a vaníliás cukrot, a
Az egész tojásokat 2-3 ev?kanál meleg vízzel felverünk, majd hozzáadunk 100 g cukrot, egy vaníliás cukrot, a süt?port, a búza- és kukoricalisztet, majd az egészet alaposa
A tojásokat és a porcukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a vajat, az apróra vagdalt citromfüvet, a süt?porral vegyített lisztet. A masszát süt?papírral bélelt tortaformába
A robotgépbe tesszük a lisztet, a süt?port, a kakaóport, a cukrokat, a mogyorót, a vajat és a tojást, majd az egészet összekeverjük. Ezután gyúródeszkán meggyúrjuk, és h?
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd 20 percre h?t?be tesszük. Eközben a ricottához keverjük a cukrot, a tojást, a reszelt citromhéjat és a felaprított mandul
Ugrás a lap tetejére >>