A puha vajat, 150 g cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat jól összekeverjük, majd hozzáadjuk az ?rölt mogyorót, a kakaóport és a süt?port. Egy mély, 28 cm-es, kibélelt
Egy tálban összekeverjük a cukrot, a kakaót, a reszelt almát és a tojássárgáját, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjéket és a darát is. Az egészet egy el?készített f
100 g csokoládét a vajjal együtt felolvasztjuk g?z fölött. Az egész tojásokat összekeverjük egy kanál forró vízzel és a robotgép legmagasabb fokozatán 1 percig folyamatos
Egy tálban összekeverjük a kekszet a megolvasztott vajjal, majd egy kivajazott tortaforma aljára nyomkodjuk, és negyed órára h?t?be tesszük. Eközben egy tálban a krémsajt
A tojásfehérjéb?l és cukorból kemény habot verünk, majd hozzákeverjük a kakaóport is. A krémet négy részre osztjuk, három adagból kör lapokat sütünk, a negyedikb?l süt?pa
A tojást a cukor felével és a liszttel összekeverjük, majd beleforgatjuk a maradék cukorral felvert tojásfehérjét, egy tepsibe töltjük, és az egészet készre sütjük. Eközb
200 g vajat összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal és egy kevés rumaromával. Ezután hozzákeverjük a lisztet, a süt?port és a kakaóport, majd az egész
A hozzávalókat jól összekeverjük és t?zálló formában megsütjük. Tejszínhabot adunk hozzá.
Ugrás a lap tetejére >>