Összekeverjük a lisztet, a búzacsírát, a cukrot, a sót és fél teáskanálnyi narancshéjat. Hozzáadjuk a vajat, és addig daraboljuk, míg a massza durva morzsá
A piskótát két lapba vágjuk. Az egyik lapot tortaformába fektetjük, és barackízzel megkenjük. Meghámozzuk, és vastagabb cikkekre vágjuk az almát, és egy kev
A Rama margarint simára keverjük a cukorral, vaníliás cukorral, sóval és reszelt citromhéjjal. A tojásokat egyenként adjuk hozzá, és jól elkeverjük. Végül
A hámozott almákat kockákra vágjuk , és 1 liter vízben puhára főzzük, a pudingport elkeverjük 2 dl vízben és a cukorral együtt hozzáadjuk az almákhoz, és
A vajat habosra keverjük a cukorral, az aromával, a sóval, a tojásokkal, majd belekeverjük a lisztet, a sütőport és a tejet is. Alapos összekeverés után egy ki
Az almákat megtisztítjuk, majd megsütjük. (Sütés után hámozzuk meg, és akkor magozzuk ki!) Eközben a vajat a porcukorral és a tojások sárgájával addig keve
A fehér csokit a tejszínben megolvasztjuk, majd egy órára hűtőbe tesszük. Eközben egy tálban a liszthez keverjük a cukrot, a vajat, a tojást, a citrom levét
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a vajat, a porcukrot, a sót és a tojások sárgáját. A csokibevonót megolvasztjuk, és ezt is a többihez keverjük. A t
Ugrás a lap tetejére >>