190°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 5-ös fokozat. Kenjünk ki egy 20 cm-es tortaformát. A csomagoláson leírtak szerint készítsük el a piskótát a porból. Ha kel
A lisztet elkeverjük a süt?porral egy jól záródó 3L-es edényben. A sót, cukrot, tejet, dió-és étolajat, tojást hozzáadjuk, majd szorosan lezárjuk az edényt a fedelével. 1
Az egész tojásokat 2 ev?kanál forró vízzel összekeverjük, majd hozzáadunk 100 g cukrot és apránként a mogyoróval elkevert csokoládét. Végig elektromos kever?t használunk.
A tojásokat szétválasztjuk, és a sárgáját a mézzel felverjük. A narancshéjat felaprítjuk, majd a szalalkálival együtt a tojáshoz adjuk, és jól összekeverjük. Ezután a kev
Az almát pucoljuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockákra.
Egy tortaformát vajazzunk ki és béleljünk ki a héjától megszabadított szendvicskenyerekkel.
Az almát dolgozzuk ös
Egy tálban alaposan összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojást, a kakaót, a vizet, a szódabikarbónát, a reszelt almát és a süt?poros lisztet. Az egészet egy kivajazott tor
Alulra kerül a csokoládé karika, majd rá a gesztenyemassza. Az almából fahéjjal és szegf?szeggel ízesített kompótot f?zünk, majd lesz?rjük, és a gesztenyemasszára tesszük
Az egész tojásokat felverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a fahéjjal, a búzadarával, a kakaóporral és az ?rölt mogyoróval, majd az egészet jól összekeverjük. A simára
Ugrás a lap tetejére >>