El?készítjük az egyik tortalapot. Megszórjuk liszttel, félretesszük. A süt?t el?melegítjük 230 fokra. Egy tálban összekeverjük a cukrot, a fahéjat és a szerecsendiót. Az
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fél óra pihentetés után kinyújtjuk, és egy el?készített formába tesszük, majd negyed órára süt?be rakjuk. Eközben egy láb
Összetörjük a babapiskótát, és az ?szibaracklével meglocsoljuk. Az ?szibarackot felszeleteljük. Rálocsoljuk a citromlevet, hogy ne barnuljon meg. A túrót a porcukoral, ru
A marcipánt alaposan összekeverjük a tojássárgájákkal, a citromhéjjal, a vaníliás cukorral, a sóval, a tojásfehérjékb?l és cukorból vert kemény habbal, a darált dióval, a
Tészta:
100 g Rama-t 100 g kristálycukorral és 1 cs. vaníliás cukorral kikeverünk. Egyenként hozzáadjuk az 5 tojás sárgáját. Hozzákeverünk 125 g lisztet és 1/2 cs. süt?p
Egy tálban alaposan összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojást, a kakaót, a vizet, a szódabikarbónát, a banánt és a süt?poros lisztet. Az egészet egy kivajazott tortaformá
A süt?porral összekevert lisztet elhelyezzük a gyúródeszkán és mélyedést csinálunk a közepébe. A mélyedésbe tesszük a tojást, cukrot, a vaníliás cukrot és a sót. A liszt
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a vajat, a csokoládét, a cukrokat, a tojások sárgáját, a zsemlemorzsát és a süt?port. Ezután a tojások fehérjét kemény habbá verj
Ugrás a lap tetejére >>