Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, az eszenciát, a tojásokat, 3 kanál narancslevet, 1 kanál narancshéjat, majd a lisztet is hozzáadjuk a mogyoróval, a mandulával
A süt?t 180 fokra el?melegítjük. Egy kis tálban összekeverjük a csokoládésnápolyi-morzsát, a vajat és négy ev?kanál kávélik?rt. Beletesszük egy 24 cm átmér?j? tortaformáb
A kész piskótát két lapra vágjuk. A g?z felett felolvasztott 300 g fehércsokoládét összekeverjük a tejjel és a marcipánnal. A beáztatott zselatint olvadásig melegítjük. A
A tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, a diót, vaníliás cukrot és a zsemlemorzsát, majd kivajazott süt?lapra öntjük, és alacsony h?mérsékleten megszárítjuk. Után
A süt?t 200 fokra el?melegítjük. A tortalap tésztájának a felét egy enyhén lisztezett gyúródeszkán kör alakúra nyújtjuk úgy, hogy a szélei 2,5 cm-rel nagyobbak legyenek,
Egy tálban összekeverjük a tojást, a cukrot, a kakaót és a lisztet, majd az egészet egy el?készített tortaformába töltjük, és el?melegített süt?ben 190 C-on kb. fél órát
Fogunk egy tálat, és beletesszük a tojások sárgáját, a cukorból 10 dkg-ot, a bort, a Rama margarint és a lisztet. Az egészet jó alaposan összegyúrjuk, majd a h?t?ben kb.
Egy tálban összekeverjük a kekszet 12 dkg olvasztott vajjal, majd az egészet egy kivajazott forma aljába és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyh?t?be tesszük. Eközben
Ugrás a lap tetejére >>