Melegítsük el? a süt?t 170 fokra. Keverjük össze a tészta hozzávalóit, és nyomkodjuk egy kapcsos tortaforma aljára. Keverjük össze a többi hozzávalót, és öntsük a tésztár
A zselatint 1 dl tejben 10 percig állni hagyjuk, majd alacsony h?fokon keverés mellett feloldjuk. A túrót áttörjük és a kefírrel kikeverjük. Hozzákeverjük a sót, a citrom
Melegítsük el? a süt?t 180°C-on.(gázsüt? 4-es fokozat)
Egy 20 cm átmér?j? tortaformát vajazzunk ki, majd süt?papírral béleljünk ki.
Egy nagy tálba tegyük a cukrot, a va
A fehér csokit a tejszínben megolvasztjuk, majd egy órára h?t?be tesszük. Eközben egy tálban a liszthez keverjük a cukrot, a vajat, a tojást, a citrom levét és héját. Az
A félédes csokit a tejszínben megolvasztjuk, majd egy órára h?t?be tesszük. Eközben egy tálban a liszthez keverjük a cukrot, a vajat, a tojást, a citrom levét és héját. A
Egy tálban összekeverjük a kekszet 12 dkg olvasztott vajjal, majd az egészet egy kivajazott forma aljába és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyh?t?be tesszük. Eközben
A lisztet összegyúrjuk a vajjal, a cukorral és a tojássárgájával, majd gél óra pihentetés után kinyújtjuk, és egy el?készített formában kb. 25 percet sütjük. Eközben a to
A 4 tojást 4 ev?kanál meleg vízzel felverjük, majd hozzáadunk 150 g cukrot, egy vaníliás cukrot, a süt?port, a búza- és kukoricalisztet, majd az egészet alaposan összekev
Ugrás a lap tetejére >>