A zselatint 2 deci tejben megmelegítjük, majd félretesszük. A maradék tejhez keverjük a túrót, a cukrokat és a reszelt citromhéjat, majd botmixerrel összeturmi
Zselatint 2 dl tejben kevergetés mellett felmelegítjük, és hagyjuk kihűlni. Túrót a maradék tejjel, porcukorral, vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjáva
Egy tálban összekeverjük a kekszet és a megolvasztott vajat, majd az egészet egy kivajazott forma aljára és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyhűtőbe ra
A 250 g gőz felett megolvasztott csokoládét összekeverjük a puha vajjal, 50 g cukorral, 3 egész tojással és 5 tojássárgájával, majd az egészet nagyon alaposa
Egy lábosban összekeverjük a tejet, a pudingport, az egy deci vízben megfőzött kávét és a cukrot, majd készre főzzük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a Rama marg
A tojásokat(2 evőkanálnyi tojásfehérjét félreteszünk) felverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, 1-2 evőkanál vízzel, a kétféle liszttel és a sütőporra
100 g marcipánt alaposan összekeverünk 3 evőkanál vízzel és 6 tojássárgájával, majd hozzáadunk 50 g cukrot, a sót, a citromhéjat, az 5 tojásfehérjéből
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a cukrot, a Rama margarint, a sót, a tojássárgáját és a tejfölt. Az egészet alaposan összegyúrjuk,
Ugrás a lap tetejére >>