A kacsmellet közepes durvaságúra daráljuk. A répát megpucoljuk és apróra kockázzuk. A pórét vékony csíkokra vágjuk. A
hagymát és a
fokhagymát finomra vágjuk. az olajat felhevítjük, hozzáadjuk a darált húst és megpirítjuk. A süt?t el?melegítjük 180 fokra. A darált húshoz hozzáadjuk a répát, a pórét és a babérleveleket. Lefedve 15 percig f?zzük. Hozzákeverjük a s?rített
paradicsomot,
sózzuk,
borsozzuk és kaukkf?vel ízesítjük. A vörösbort és az alaplevet a húshoz öntjük. Közepes lángon 10 percig f?zzük. Egy edényt ki
vajazunk, felvált lerakjuk a tésztalapokat és a mártást. A fels? réteg mártás legyen. Reszelt
sajttal megszórjuk és 30 percig sütjük. Forrón tálaljuk.
Elkészítési id?: 1 óra 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>