A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd negyed órára h?t?be tesszük. Ezután kinyújtjuk, egy el?készített formába tesszük, és kb. 10 percig sütjük. Eközben egy lá
A vajat a tojássárgájákkal, és a porcukorral habosra keverjük. Majd hozzáadjuk a süt?port, réteslisztet, és a tojások fehérjéb?l vert kemény habot. A masszát egy kivajazo
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a kakaót, a cukrot, a mandulát, a vajat, a tojássárgáját és egy kanál vizet, majd az egészet fél órára h?t?be tesszük. Ezután elharmad
A birsalmát hámozzuk meg, és negyedeljük fel. Magozzuk ki, és f?zzük 30 percig lobogó vízben. Sz?rjük le.
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. A tojásokat keverjük el a cu
A birsalmát hámozzuk meg, és negyedeljük fel. Magozzuk ki, és f?zzük 30 percig lobogó vízben. Sz?rjük le.
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. A tojásokat keverjük el a cu
A birsalmát hámozzuk meg, és negyedeljük fel. Magozzuk ki, és f?zzük 30 percig lobogó vízben az almával és a citromlével. Sz?rjük le.
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra.
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fél órára h?t?be tesszük. Eközben egy lábosba tesszük a lisztet, a narancslevet, -héjat és a cukrot, majd hozzákeverjük a
Olvasszuk meg a cukrot, a 100 g vajjal, és készítsünk karamellt. Apránként engedjük fel a tejjel.
Tészta:
Keverjük össze a lisztet a cukorral, adjuk hozzá a vajat, és
Ugrás a lap tetejére >>