A vajat habosra verjük a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a rummal, a tojásokkal, majd hozzákeverjük a lisztet, a sütőport és a mazsolát is. Az egészet
A hozzávalókból rétestésztát gyúrunk, aminek a felét kinyújtjuk és tepsibe rakjuk, rákenjünk a tölteléket, majd rátesszük a tészta másik felét. Tojáss
Keverjük össze a hozzávalókat, öntsük sütőpapírral bélelt piteformába, és süssük meg.
Előkészület: 10 perc.
Sütési idő: 30 perc.
A Rama margarint kikeverjük a tojással és a cukorral. Kanalanként belekeverjük a lisztet és a sütőport, majd hozzáadjuk a diót, citromhéjat és a tejet. Egy te
A lisztet keverjük össze a sütőporral, az olajjal és a barna cukorral. Külön keverjük el a kukoricakeményítőt a vízzel, majd keverjük a lisztes keverékhez.
Az almát pucoljuk meg, és aprítsuk fel. A vajat olvasszuk meg, szórjuk meg 4 ek. cukorral, s pirítsuk 1 percig. Tegyük hozzá az almadarabokat, és keverjük, amíg
A tejet hevítsük fel a félbevágott vaníliarúddal, a tojásokat pedig egy kézi habverővel dolgozzuk össze a porcukorral, majd keverjük hozzá a meleg tejet. Ezut
A körtét keverjük össze a fűszerekkel, a cukorral és a mézzel. A tésztához keverjük el a tojásokat a cukorral, adjuk hozzá a kétféle lisztet és az olvaszto
Ugrás a lap tetejére >>