A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, vajazzuk ki a sütőformát, és béleljük ki vele a sütőformát. Tegyük bele a húsos tölteléket, simítsuk el, tegyük r
A leveles tésztát kinyújtjuk, a spenótleveleket pedig forró vízben addig főzzük, amíg kissé összeesnek. Eközben a krémsajthoz keverjük a feldarabolt fetát, a tojást, az ö
A túrót elkeverjük a tojások sárgájával, a búzadarával, tejföllel, vaníliás cukorral, porcukorral és a citrom reszelt héjával. 1-2 órát állni hagyjuk, hogy a dara megduzz
Két citromot héjastul, kettőt meghámozva felkarikázzuk, majd megszórjuk őket a cukorral, és éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, m
A csirkemellet kockázzuk fel, és pácoljuk be a joghurtba. Tegyünk bele a fél citrom levét, a tandúri fűszerkeveréket, a köményt és az apróra vágott koriandert. Pácolás ut
Keverjük össze a lisztet és a cukrot, adjuk hozzá a felkockázott vajat, és a rumot. Tegyük a közepébe a tojássárgákat, és gyúrjuk össze. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Élesztőt a cukros langyos tejben felfuttatjuk. Lisztet a sóval egy keverőtálba tesszük, közepébe mélyedést készítünk, és beleöntjük az élesztőt. Kovászt készítünk belőle.
Az almát pucoljuk meg, és aprítsuk fel. A vajat olvasszuk meg, szórjuk meg 4 ek. cukorral, s pirítsuk 1 percig. Tegyük hozzá az almadarabokat, és keverjük, amíg az alma m
Ugrás a lap tetejére >>