A vajat habosra verünk 150 g cukorral, a sóval, 1 vaníliás cukorral, 1 tojással, a reszelt citromhéj felével és a fahéjjal vagy korianderrel. 300 g búzalisztet
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába,
Egy tálban a liszthez keverjük a kakaót, a vajat, a mandulát és a porcukrot, majd a tojássárgáját és a vizet is, és az egészet fél órára hűtőbe tesszük.
Egy tálban a liszthez keverjük a kakaót, a vajat, a mandulát és a porcukrot, majd a tojássárgáját és a vizet is, és az egészet fél órára hűtőbe tesszük.
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a sót, és kockára vágott vajat. Dolgozzuk össze, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy összeálljon. Fomáljunk belőle cip
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába,
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fél óra pihentetés után kinyújtjuk, és egy előkészített formába tesszük. A széléről levágjuk a felesl
Öblítsük át a ribizlit és csepegtessük le. A cukorhoz adjunk fél deci vizet és kezdjük el hevíteni. Főzzük néhány percig folyamatos kevergetés mellett, maj
Ugrás a lap tetejére >>