A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, vajazzuk ki a sütőformát, és béleljük ki vele a sütőformát. A burgonyát karikázzuk fel, és f
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a sót, és kockára vágott vajat. Dolgozzuk össze, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy összeálljon. Fomáljunk belőle cip
A vajat keverő tálban habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliás cukrot, majd a liszttel elkevert sütőport és a tejet. Finomabb a sütemén
A szardíniafilét sózzuk meg, locsoljuk meg olívaolajjal, fedjük le, és tegyük a hűtbe, amíg a töltelék elkészül.
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá
Az almát pucoljuk meg, és aprítsuk fel. A vajat olvasszuk meg, szórjuk meg 4 ek. cukorral, s pirítsuk 1 percig. Tegyük hozzá az almadarabokat, és keverjük, amíg
A hozzávalókat összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük, addig, amíg a meggyet előkészítjük.
A tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk, az alsó lapját félig
Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt,amibe egy teáskanálnyi cukrot tettünk. Közben átszitáljuk a lisztet, sóval,cukorral ízesítjük,és elmorzsoljuk
A lisztet a cukorral, Rama margarinnal, tojással, tojássárgájával, a citrom reszelt héjával, vaníliás cukorral és a sütőporral sima tésztává dolgozzuk öss
Ugrás a lap tetejére >>