A süt?t melegítsük el? 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, vajazzuk ki a süt?formát, és béleljük ki vele a süt?formát. A burgonyát karikázzuk fel, és f?zzük meg. Adjuk hozz
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a sót, és kockára vágott vajat. Dolgozzuk össze, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy összeálljon. Fomáljunk bel?le cipót, és alufóli
A vajat kever? tálban habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliás cukrot, majd a liszttel elkevert süt?port és a tejet. Finomabb a sütemény, ha egy ki
A szardíniafilét sózzuk meg, locsoljuk meg olívaolajjal, fedjük le, és tegyük a h?tbe, amíg a töltelék elkészül.
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a sót, és kockár
Az almát pucoljuk meg, és aprítsuk fel. A vajat olvasszuk meg, szórjuk meg 4 ek. cukorral, s pirítsuk 1 percig. Tegyük hozzá az almadarabokat, és keverjük, amíg az alma m
A hozzávalókat összegyúrjuk, és h?t?be tesszük, addig, amíg a meggyet el?készítjük.
A tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk, az alsó lapját félig megsütjük, majd rász
Kevés langyos tejben felfuttatjuk az éleszt?t,amibe egy teáskanálnyi cukrot tettünk. Közben átszitáljuk a lisztet, sóval,cukorral ízesítjük,és elmorzsoljuk benne a Rama R
A lisztet a cukorral, Rama margarinnal, tojással, tojássárgájával, a citrom reszelt héjával, vaníliás cukorral és a süt?porral sima tésztává dolgozzuk össze. (Ha kell egy
Ugrás a lap tetejére >>