A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott mass
A kefírt összekeverjük a cukorral, Rama margarinnal, a süt?poros liszttel és a tojásokkal. A tésztát egy kivajazott tepsibe simítjuk, ráöntjük a lekvárt, majd ráhintjük a
Apró darabokra tördeljük a kekszet. A mazsolát beáztatjuk.
A Ramát egy teflonedényben megolvasztjuk. Amikor forrni kezd, hozzáadjuk a kakaóport és a cukrot. Egy percig
Egy 24 cm átmér?j? kapcsos tortaformának körberakjuk a szélét babapiskótával. A vizet egy kis serpeny?be öntjük, és beleszórjuk a zselatint, majd 1 percig állni hagyjuk.
A lisztet tegyük egy nagy tálba! Adjuk hozzá 0,5 l tejet, utána keverjük össze! Utána tegyük bele a sót, és az ételízesít?t! Utána az éleszt?t és a kocka vajat és a marad
A hozzávalókat összegyúrjuk, és mint a vajastésztát 3-szor 15 percig pihentetjük mindig kinyújtva és hajtogatva. Ezután kinyújtjuk 4-5 mm vastagra és 8-10 cm hosszú négys
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk, és egy órára h?t?be tesszük. Eközben egy tálban összekeverjük a túrót a tojássárgájával, a cukrokkal, az össze
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, és jól gyúrható tésztát készítünk bel?lük. Ezt a masszát egy kikent tepsibe simítjuk, majd megkenjük a hozzávalókból kevert krémmel
Ugrás a lap tetejére >>