A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a porcukrot és tovább verjük. Utána belekeverjük a lisztet és a diót. A csokoládét lereszeljük, és ezt is hozzáadjuk. Zsír
A darált diót egy tojással mozsárban összevegyítjük. A kapott pépet 5 dkg cukorral és 5 tojás sárgájával keverjük össze. Kemény habor verünk 5 tojás fehérjéb?l, fokozatos
Egy edényben felforraljuk a cukrot, a tejfölt, a diót és a narancshéjat. Levesszük a t?zr?l, elkeverjük benne a lisztet. Ezt a masszát egy kikent, kilisztezett tepsiben k
Az éleszt?t tejbe áztatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 4 veknit készítünk bel?le, majd egyenként kinyújtjuk, és kiszaggatjuk ?ket. A diót tejben, cukorral me
A vajat felmelegítjük a vaníliás porcukorral, a dióval, sárgabarackkal, tejszínnel és a rumaromával. Utána belekeverjük a lisztet. Golyókat formázunk a masszából, és olaj
A hozzávalókból (a tojást felverjük) tésztát gyúrunk, majd 5 mm vastagra kinyújtjuk, és dominókat készítünk bel?le. A mazsolát leforrázzuk, ezek lesznek a dominó pontjai.
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
Egy tálban verjük habosra a Rama margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és a fahéjjal. A tojásfehérjéket verjük habbá, és ezt meg a többi hozzávalót is óvatosan dol
Ugrás a lap tetejére >>