» 3 tojás (a fehérjét és a sárgáját külön-külön habbá verve) » 3 ev?kanál cukor » 3 ev?kanál liszt » 1 csomag süt?por » csipetnyi só » Töltelékhez: » 10 dkg cukor » 30 dkg krémsajt » csipetnyi só
Fogjunk egy tálat, keverjük benne össze óvatosan az összes hozzávalót. Az így kapott keveréket öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe. Közepes h?mérsékleten süssük készre a piskótát. Mikor elkészült vágjuk ketté, és kenjük a két lap közé a hozzávalókból kevert tölteléket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom