A paprikát kicsumázzuk, kimagozzuk és a cukkinivel, valamint a padlizsánnal együtt felkarikázzuk, a paradicsomot pedig cikkelyekre vágjuk. sózzuk és borsozzuk be a padlizsánt, majd egy kis olívaolajon süssük meg mindkét oldalát. Ugyanezt a műveletet külön-külön végezzük el a cukkinivel és a paprikával is.
A karikára vágott hagymát pároljuk üvegesre olívaolajon, majd dolgozzuk hozzá a paradicsomot. Néhány perc után a többi zöldséget és a zúzott fokhagymát is adagoljuk. Babérlevéllel, kakukkfűvel, sóval és borssal fűszerezzük. Fedő alatt takarékon háromnegyed óráig pároljuk. Ha kihűlt locsoljuk meg a citromok levével és egy kis olívaolajjal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom