padlizsánt vágjuk vékony szeletekre, majd
sózzuk meg és tegyük félre. Kés?bb öblítsük át. Forrósítsunk fel 4 ek.
olívaolajat, a
padlizsán felét pirítsuk meg benne, majd süssük meg a maradékot is.
Fok
hagymás
vajat olvasszuk ki, és pirítsuk meg benne a
cukkinit, majd csepegtessük le.
padlizsán- és
cukkiniszeleteket rétegezzük t?zálló tálba, majd ízesítsük
borssal. Szórjuk meg a
mozzarella felével, öntsük rá a
paradicsomlé felét, és fedjük le lasagnelapokkal. Ismételjük meg még egyszer.
Öntsük rá a besamelmártást, és szórjuk meg
parmezánnal. Maja el?melegített süt?ben aranybarnára sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>