A parajt forró, ecetes vízzel leöntjük, majd összeturmixoljuk a besamellel, tejszínnel, tojással, zúzott fokhagymával és a fűszerekkel. A burgonyát felkockázzuk, és forró
A zöldségeket apróra felvágjuk, majd kb. 10 perc alatt megpároljuk őket. Eközben a felhevített vajhoz hozzákeverjük a citromlevet, a citromhéjat, a tejszínt, majd sózzuk,
Főzzük meg sós vízben a farfellét, szűrjük le és tegyük vissza a fazékba.
Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, mossuk meg a rubokát. Dinszteljük meg olajban a paradicsom
A paprikát öblítsünk át folyó víz alatt, csumázzuk és magozzuk ki, majd vágjuk csíkokra.
Az olívaolajon üvegesre pároljuk a felkarikázott hagymát, majd hozzádolgozzuk a
Vágjuk be a paradicsomokat, tegyük forrásban lévő vízbe, és hagyjuk benne 30 másodpercig. Késsel húzzuk le a héjukat, majd vágjuk félbe és vegyük ki a magokat, majd aprít
A hagymát sós vízben néhány percig főzzük, majd elfelezzük, és egy kivajazott tepsibe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, ráfolyatjuk az olajat, majd közepes fokozaton kb. egy ór
A meghámozott paradicsomokat a megolvasztott vajra tesszük, majd sózzuk, borsozzuk, és lefedve 10 percig pároljuk. Végül a petrezselyemmel megszórjuk, és már kínálhatjuk
Szósz:
Robotgépbe tegyük bele a süt paprikát, a zöldséglevest, az olívaolajat és a fűszereket. Keverjük simára. Egy serpenyőben forraljuk fel a tejet és a vajat. Szórjuk
Ugrás a lap tetejére >>