A feldarabolt édesköményt sós vízben 20 percig főzzük, majd a főzőléből 2,5 decit félreteszünk. Ezután ebben feloldjuk a húsleveskockát, felöntjük a tej
Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a fokhagymát, bazsalikomot, a cukrot, és ízesítsük. Tegyük a paradicsomokat vágott felükkel felfelé egy sütőlapr
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne
Ugrás a lap tetejére >>