Fenyőmagot szórjuk sütőlemezre, majd sütőben pirítsuk aranybarnára.
Főzzük ki a tésztát. Lobogó vízben blansírozzuk meg a zöldségeket.
A sajtot tegyük egy fazékba, és
A tortellinit megfőzzük, majd összekeverjük a megolvasztott vajjal. Eközben a paprikákat elfelezzük, majd megtöltjük a tortellinivel, és egy jénaiba tesszük őket. Ezután
Nyújtsuk ki vékonyra a tésztát. Cakkos vágóval vágjunk ki belőle 72 darab 5*5 cm-es négyzetet.
Olvasszunk meg 1 ek. vajat, dinszteljük meg benne a mogyoróhagymát, zeller
Olivada:
125 g finomra vágott, kimagozott fekete olajbogyó, 2 gerezd fokhagyma, 4 ek. olívaolaj, só és frissen őrölt bors. keverjük össze a hozzávalókat robotgépben, és
Egy serpenyőben puhítsuk meg a tököt és villával darabokra törjük. Ezt hevítsük fel és adjuk hozzá a parmezánt, sóval és borssal ízesítjük.
A munkaasztalon egyengessük
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tököt megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, a húsát vékonyan felszeleteljük. Kevés olajjal megkenjük, és 20 percre a sütőbe tesszük.
Hag
Az elfelezett avokádót kimagozzuk, majd húsát kikanalazzuk úgy, hogy a héja sértetlen maradjon. A gyümölcsre locsoljuk a citromlevet, majd hozzákeverjük az elfelezett epr
A paradicsomokat megmossuk és megtöröljük. A tetejükből levágunk, és a belsejüket kikanalazzuk. Levágjuk a fedők szárát, húsát felkockázzuk. A babot lecsöpögtetjük, a fok
Ugrás a lap tetejére >>