Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát és
A hagymákat felaprítjuk, és olajon üvegesre pároljuk. Kevés vizet adunk hozzá, majd 20 perc párolás után összeturmixoljuk.
A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet,
Keverjük össze a zsemlemorzsát, a köményt és a koriandert. Sóval és borssal ízesítsük. Mártsuk a tojásba a fél padlizsánokat, majd a fűszeres zsemlemorzsába. Melegítsük f
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát, b
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. Ezt a keveré
Főzzük keményre a tojásokat, majd kis darabokra szeljük őket. Egy edénybe rakjuk a tojásokat és a lereszelt zellert, majd meglocsoljuk olívaolaj, szezámolaj és citromlé k
Ugrás a lap tetejére >>