A húst sózzuk, a f?szerekkel és a borókabogyóval bedörzsöljük, majd a zsíron mindkét felét pirosra sütjük. Ekkor adjuk hozzá a felszeletelt hagymát, majd lefedve fél órát
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a borókabogyóval bedörzsöljük, olajban megpirítjuk, és fél órára el?melegített süt?be tesszük. Eközben összekeverjük a felaprózott zöldsége
Az ecetet és a bort egy lábosba töltjük, rárakjuk a felszeletelt hagymát és f?szereket, majd 5 perc forralás után leh?tjük. Ezután g?z fölött megint megmelegítjük, belete
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a lisztet és a tejfölt, 10 percig forraljuk, sózzuk, borsozzuk, maj
A mandulát megpirítjuk, a szilvát beáztatjuk, felforraljuk, majd a konyakkal meglocsolva félretesszük. A szarvasgerincb?l egy hátsó szeletet félreteszünk, a többit sózzuk
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd olajon megpirítjuk. Ezután a húst lábosba tesszük, az olaj felét pedig félrerakjuk. A maradék olajba önt
A húsba dörzsöljük a vadf?szert és a borókabogyót, majd betekerjük a szalonnával, és felhevített olajba tesszük. Mellérakjuk a feldarabolt hagymát, majd el?melegített süt
A feldarabolt húst 3 órára vízbe áztatjuk, majd a felszeletelt hagymával és szalonnával együtt megpirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, a szegf?szeget, a borókabogyót, fel
Ugrás a lap tetejére >>