A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráfektetjük a szalonnákat. Így olajban megsütjük őket 10-12 perc alatt, majd tálakra rájuk a szeleteket. Végül k
A gombát felszeleteljük, és a vajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
Vajat hevítünk, és megsütjük rajta a húst. Amikor kész, kiszedjük, majd a visszamaradt l
A felszeletelt húst zsíron elősütjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát és a felszeletelt zöldségeket, majd sózzuk, a babérlevél
A szalonnát felaprítjuk, és zsírját kisütjük. A húst felkockázzuk, a szalonnához adjuk, és megpirítjuk. Ráhintjük a lisztet, felengedjük a vízzel, megfűs
A húsra hintjük a sót és a szerecsendiót, majd mindkét felét 4-4 percig sütjük, ezután a mandulát rászórjuk. A pecsenyeléhez keverjük a tejszínt, felforra
A bélszínt szeletekre vágjuk, bekenjük a mustárral, és megsütjük. A tésztát kifőzzük. A majonézbe belekeverjük a fűszereket és a citromlevet, majd összef
A szarvasmellett sózzuk, a pirospaprikával megszórjuk, a húst és a szalonnát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadunk 3 kanál felaprózott petrezselymet
A hússzeletek mindkét oldalát 4-4 percig olajban sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Ezután a megmaradt zsiradékban karamellizáljuk a cukrot, maj
Ugrás a lap tetejére >>