Tisztítsd meg a húst, vágd apró kockára és áztasd egy órán át hideg vízben. Hervassz finomra a felolvasztott zsíron aprított vöröshagymát, a fokhagymát dobd bele, majd a
A májat szeletekre vágjuk, lisztet hintünk rá, a hagymát pedig karikákra vágjuk. A májat rózsaszín?re sütjük vajban, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük, és helyén a sza
A nyelvet megmossuk, majd a zöldségekkel együtt hideg vízben f?zni kezdjük. Alacsony fokozaton 40 percig f?zzük, aztán kiszedjük a nyelvet, és vékonyan felszeleteljük. Vi
A kétféle húst kétszer megdaráljuk. A sárgarépát és cukkinit felkockázzuk, majd a sárgarépát a zöldborsóval megf?zzük. Utána a zöldségeket összeforgatjuk a tojással, besa
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megfonnyasztjuk. A húst felkockázzuk, és a hagymához adjuk. A paradicsomot és a paprikát szeletekre vágjuk, majd a húshoz adjuk.
A húst és a karikákra vágott pórét olajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, felöntjük a levessel, és forrós után félretesszük. Amikor kih?lt, belekeverjük a felkockázo
A hagymát felkarikázzuk, a répát és a zellert felkockázzuk, a gombát pedig vékonyan felszeleteljük. A húst borsozzuk, majd mindegyikre teszünk egy-egy szalonnát, kevés go
Egy tálban összekeverünk 2 kanál szójaszószt, az orsztrigaszószt, a mirint, a fokhagymát, a gyömbért és a földimogyoró-olajat, majd ebbe pácoljuk a húst 2 órára. Ezután a
Ugrás a lap tetejére >>