A húst finomra daráljuk, majd a f?szerekkel és a citromhéjjal ízesítjük, és betöltjük a belekbe.
Ha hidegen fogyasztanánk, füstöljük 2 hónapig, ha melegen, süssük fél ór
A húst sóval, borssal ízesítjük, majd olajban minkét felét megpirítjuk. Kevés levest öntünk hozzá, majd befedjük a szalonnával, és lefedve addig pároljuk, amíg teljesen m
A húst sózzuk, rászórjuk a szerecsendióval, majd a lisztbe, tojásba, mandulába forgatjuk. A vajon 4-5 percig sütjük mindkét felét, majd tányérra tesszük. A pecsenyelevet
A szarvascombból nyolc egyforma nagyságú szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, majd vékony csíkokra szelt füstölt szalonnával megt?zdeljük. Megsózzuk, meghintjük törött b
A feldarabolt zellert összekeverjük az ecettel, a fokhagymával, a fahéjjal, a szegf?szeggel, rozmaringgal, sóval, majd a hússal együtt egy zacskóba tesszük, és egy éjszak
Egy tálban összekeverjük az olajat és az összes f?szert, majd ebben pácoljuk a húst. Ezután kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a paradicsompürét. Így s
A pirítóst vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a tojásokkal, a felkockázott sonkával, a liszttel, a petrezselyemmel és a megolvasztott vajjal. Az egészet
A húst bepácoljuk, majd alaposan megf?szerezzük. A hagymát feldaraboljuk, és a hússal együtt a felhevített olajra tesszük. 10 percig sütjük, közben többször meglocsoljuk.
Ugrás a lap tetejére >>