Szalonnával megt?zdeljük a felszeletelt húst, megf?szerezzük, és megsütjük a zsírban. A zöldségeket felaprítjuk, megpirítjuk a hús zsírjában, majd hozzáadjuk a lisztet, p
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, a f?szereket és a citromhéjat. Kevés vízzel felöntjük, majd félkészre pároljuk. A felszelet
A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, majd rátesszük a vadcsontot, és azt is megpirítjuk.
A zöldségeket felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, majd az egészet a csonth
Az összepréselt borókabogyót a borba tesszük, majd ebbe pácoljuk egy órán keresztül a húst. Ezután a felszeletelt hagymát 4 deka petrezselymes vajon megpirítjuk, majd hoz
Egy tálban összekeverjük a bort, az olajat és a hagymát, majd egy napig ebben pácoljuk a f?szerekkel bedörzsölt húst. Másnap a felszeletelt gombát megpirítjuk, hozzáadjuk
A szedret néhány percig kevés vízben f?zzük, majd áttörjük, összekeverjük a borral, a mustárral, a cukorral, a chilivel és a narancshéjjal. Újra felmelegítjük, beleöntjük
A feldarabolt gombát a vajon negyed órát pároljuk, sózzuk, borsozzuk. Eközben a húst a zsíron 3-3 percig sütjük, ezt is sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. A zsírját fe
A húst lefejtjük a csontról, majd felkockázzuk. A szalonnát felaprítjuk, megpirítjuk, rátesszük a húst, és megf?szerezzük.
A zöldségeket felkarikázzuk, majd a babérlevél
Ugrás a lap tetejére >>