A gyümölcskompóthoz hozzáöntjük a vörösbort. Cukorral, fahéjjal, szegf?szeggel, citrommal, naranccsal ízesítjük (aminek bevagdosuk a héját), és felforraljuk. Levesszük a
A rizst fél órára áztassuk annyi vízbe, hogy ellepje. Öntsünk rá majd még 2 dl vizet és a tej felét. csöpp sóval f?zzük addig, amíg a lé elf? róla. Öntsük fel a maradék t
A fokhagymát és a szemes f?szereket teatojásba zárjuk, a petrezselymet és a zellert pedig összekötjük. A felkockázott húst felöntjük 2 liter vízzel, sózzuk, majd beletess
A krumplit megf?zzük, meghámozzuk, a felkarikázott hagymát pedig olajon megfonnyasztjuk. Ezután az éleszt?t 3,5 deci langyos vízben felfuttatjuk, majd hozzákeverjük a sót
A káposztát szeleteljük fel, és sózzuk meg. A csomborral keverjük össze. A császárhúst vágjuk csíkokra, és az olajon pirítsuk meg. A zsírját süssük ki. A pörcöt sz?rjük l
A keménytojások alját le kell vágni és kiszedni a sárgáját egy tálba. A levágott fehérjét bele lehet tenni a franciasalátába.
A tojássárgáját keverjük ki két-három káv
A sárgarépát meghámozzuk, félkészre f?zzük, majd hosszában kifúrjuk, megtöltjük a kaviárból, vajból, citromléb?l, szardellapasztából, és reszelt hagymából készült töltelé
A f?tt krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, a paprikákat felszeleteljük, és az egészet egy salátás tálba tesszük. Ezután a vizet, a cukrot, az ecetet, a
Ugrás a lap tetejére >>