A gerinccsontot sós vízben f?zni kezdjük. Amikor felforrt, lehabozzuk, és beletesszük a zöldségeket és f?szereket. A gombát és a kelkáposztát a levesb?l kivett lében külö
Egy liter sós, hidegvízbe feltesszük f?ni a húst, majd ha lehaboltuk, bezöldségeljük (a krumpli kivételével), megf?szerezzük, és kb. 3 órán át f?zzük. Amikor már megpuhul
A diót és a mákot keverjük össze külön-külön egy kevés cukorral és mézzel, és egy csöpp sóval. a túrót törjük át, és keverjük össze két tk. tejföllel. Ízesítsük cukorral
A káposztát vágjuk metéltre, és sózzuk meg. Az almát hámozzuk meg, csumázzuk ki, és vágjuk metéltre. A hagymát vágjuk finomra. Az olajon pirítsuk meg a cukrot és a hagymá
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós, babérleveles vízben puhára f?zzük- Ezután villával pépesítjük, sózzuk, borsozzuk, a mustárral, a petrezselyemmel, az össz
Koktélkever?be rázzuk össze az ananászlevet, a rumot, a kókusztejet és a jeget, majd h?tve öntsük poharakba.
el?készület: 2 perc.
Koktélkever?ben rázzuk össze a hozzávalókat, és h?tve tálaljuk.
El?készület: 2 perc.
Keverjük össze a hozzávalókat egy kever?pohárban, majd kínáljuk koktélpohárban.
El?készület: 2 perc.
Ugrás a lap tetejére >>