A malacot kicsontozzuk, beletesszük a hurkát és kolbászt majd a nyílást bezárjuk. Egy nagy tepsit kizsírozunk, beletesszük a malacot, körberakjuk a felszeletelt burgonyáv
A kenyeret felezzük el, vegyük ki a belsejét, és vágjuk apróra. A szalámit, a kolbászt és a sonkát vágjuk apróra. a tojásokat f?zzük meg, és vágjuk félbe. Az uborkát resz
A hozzávalókat a tojás kivételével deszkán jól összedolgozzuk. Kétszer egymás után kinyújtjuk és összehajtogatjuk. Utána 1 centi vastagra kinyújtjuk, és apró pogácsákat s
A pizzalapok mindkét oldalát olajon megpirítjuk.
A pórés krém elkészítéséhez a hagymát zöldjével együtt fölvágjuk, hozzáadjuk a vajat, vajkrémet, majd megsózzuk, megbor
A virsliket hosszában kettévágjuk, a fél virslik domború felét 1-1,5 centiméterenként bevagdaljuk. Serpeny?ben kevés olajat forrósítunk, mindkét oldalon megsütjük a virsl
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom