Egy tálban összekeverjük a sajtokat a mustárral, sózzuk, borsozzuk, majd felét egy másik tálba kanalazzuk. Az egyik tálba keverjük a felaprózott zöldfűszerek
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és cipóban egy óra hosszat hideg helyen pihentetjük. Lisztezett deszkán 2 centi vastagra nyújtjuk és kis pogácsákat szagga
A lisztet a Rama margarinnal összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a szalakálit, a sajtot és a sót. A tésztát 1 cm vastagságúra kinyújtjuk. Hosszú csíko
A sajtot 8 hosszúkás csíkra vágjuk. A virsliket a vastagságuk felénél mélyebben bevágjuk teljes hosszban. Mindegyik résbe egy sajtcsíkot teszünk, az így kapo
A lencsét egy napra hideg vízbe áztatjuk. A elaprított hagymát, szalonnát, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zellerzöldet, felkarikázott zöldségeket, és tovább
A hagymát felaprítjuk, és zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk az aprólékot, megfűszerezzük, és megpároljuk.
A májat felcsíkozzuk, majd a puha aprólékhoz adjuk
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a felkockázott húst, a zellert és a répákat. Az egészet megpirítjuk, majd felöntjük
Megtisztítjuk a húsokat, és feldaraboljuk őket, feltesszük főni, majd hozzáadjuk a zöldségeket, és a fűszereket. A lábas fedelével lefedjük, de úgy, hogy k
Ugrás a lap tetejére >>