Egy csomag réteslapot szedjünk szét, és béleljünk ki vele egy tepsit. A tésztát között kenjünk meg mindent olvasztott vajjal. A tésztát főzzük ki, és szűrjük le. A mazsol
A babot főzés előtt 24 órával beáztatjuk. A vöröshagymát levelekre bontjuk, és lassú tűzön a zsíron lábasban üvegesre pároljuk. Ha véletlenül egy-egy hagymalevél megbarnu
A sonkát daráljuk le, és keverjük össze a tejföllel, egy kevés sóval és borssal. A tésztát tegyük deszkára, és vékonyan nyújtsuk ki. a tojásokat verjük habosra, és kenjük
Fél deci langyos tejben feloldjuk a cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt. Elkeverjük a liszttel, kávéskanálnyi sóval és annyi langyos tejjel, hogy jó közepes tésztát
A csíkokra vágott császárhúst megpirítjuk, a zsírján megfuttatjuk a felszeletelt hagymát és zöldpaprikát. Hozzáadjuk a felkockázott , kicsontozott csülköt és a lapockát a
A tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk, és aljukat levágjuk, hogy megálljanak a tányéron. A paradicsomok kalapkáját szintén levágjuk, magjukat kiszedjük. A tojások
Egy tálban összekeverjük a túrót, a lisztet, a tojást és a Rama margarint. Annyi tejfölt kanalazunk hozzá, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk, majd megsózzuk. A tésztát a
A tésztához valókat összegyúrjuk, és tepsiben megsütjük. Ha kihűlt, óvatosan lecsúsztatjuk róla, és három lapba vágjuk. A kakaóport a cukorral és a tejjel jó sűrűre főzzü
Ugrás a lap tetejére >>