Egy tálban összekeverjük a vajat, a lisztet, a joghurtot és a sót, majd elfelezzük, és kinyújtjuk. A lereszelt almát megcukrozzuk, összekeverjük a vaníliás cukrot és a fa
Melegítsük elő 160°C- ra a sütőt. Olvasszuk fel egy nagy serpenyőben a vajat. Adjuk hozzá a hagymát és időnként megkeverve pároljuk 5 percig. Adjuk hozzá az almát és páro
160°C-ra melegítsük elő a sütőt. Keverjük össze a fokhagymát, a rozmaringot, a sót, a borsot és a kakukkfüvet egy kis lábasban. Majdnem a közepéig vágjuk be hosszába a hú
A habcukrot, a banánkarikákat, az ananászdarabokat, a mandarint és a szőlőt keverjük össze egy közepes méretű tálban.
A joghurtot keverjük hozzá a gyümölcsös keverékhez
Pirítsuk meg a mandulát egy zsír nélküli serpenyőben. Vegyük ki az edényből, és vágjuk durvára a pisztáciákkal együtt. A citromfű leveleit tépkedjük el, tegyünk félre pár
Fogunk egy serpenyőt, megolvasztjuk benne a vajat, rádobjuk a fölkockázott hagymát, amit szépen megfonnyasztunk. Ha kész, levesszük a tűzről a hagymát, hozzákeverjük az a
A csirkemellet megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk és egy serpenyőben elkezdjük sütni. Kis idő elteltével hozzáöntjük a fűszereket meg az ananász levét. Fölkockázzu
A libacombokat megmossuk, egy tepsibe tesszük a fokhagymagerezdekkel, aláöntjük a bort, és készre pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>