Forrósítsuk fel az olajat, hagymát és a zellert dinszteljük meg, majd a fokhagymát is. Keverjük hozzá a paradicsomot, pürét, bort, és a cukrot. Ízesítsük, m
Magozzuk ki a tököt, és vágjuk 1 cm-es kockákra. Forrósítsunk fel 3 ek. olívaolajat, és dinszteljük meg benne a fokhagymát és a hagymát. Adjuk hozzá a petre
A citromot megmossuk, héját vékonyan levágjuk. Egy citrom levét kifacsarjuk, és a héjjal, valamint a tejszínnel összeturmixoljuk. A hagymát és a mentát finomr
A sárgabarackot kockázzuk fel, és keverjük össze a rákhússal, a créme fraiche-vel, pár pirospaprikával, és a metélőhagymával.
Az élesztőt futtassuk fel
Bő sós vízben főzd ki, öblítsd le, öntözd olívaolajjal. A spárgát gőzben párold puhára, és add a tésztához a koktélparadicsommal együtt. Hagyd kihűlni
A répát meghámozzuk, a cukkini végeit levágjuk, és mindkettőt megmossuk. Először hosszanti szeletekre, majd csíkokra vágjuk. A tésztát sós vízben kifőzzü
Az élesztőt egy dl langyos tejben, kevés cukorral, egy kanál liszttel összekeverjük, és langyos helyen felfuttatjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A maradék lisz
Vékony sós palacsintákat sütünk az alaprecept alapján.
Felhevített olajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát, rátesszük a szálkátlanított, kocká
Ugrás a lap tetejére >>