A túrót áttörjük. A dió felét ledaráljuk, a másik felét durvára vágjuk. A cukor felét, a tojásokat, sót, darált diót, búzadarát, a vaj felét és a cit
A nyers burgonyát lereszeljük, majd összegyúrjuk a liszttel, sóval és a tojásokkal. Galuskákat szaggatunk belőle, és sós vízben kifőzzük.
A szalonnát fel
A burgonyából, fűszerekből, tojásból, lisztből, zsírból, tésztát készítünk, kiszaggatjuk, és megfőzzük. A szalonnát megpirítjuk, zsírjába öntjük a
Fogunk egy jénait, és beleteszünk két palacsintát. Erre tesszük a felkarikázott tojást és kolbászt. Vegetát hintünk rájuk, majd újabb két palacsintát raku
Felhevített olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Rátesszük a darált marhahúst, és nagy lángon, állandóan kevergetve fehérre
Olvasszunk fel a vajat, keverjük bele a gorgonzolát, és olvasszuk 2 percig.
Tegyük hozzá a bort, tejszínt, keményítőt és keverjük össze. Adjuk hozzá a zsál
Olvasszunk vajat, és dinszteljük meg benne a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a chiliket és pirítsuk meg. Tegyük hozzá a paradicsomot és a zöldséglevest,
Paradicsomszószhoz forrósítsunk olajat, dinszteljük meg benn a fokhagymát. Keverjük bele a fűszereket, paradicsomot, pürét és a cukrot. Sózzuk-borsozzuk. Sűr
Ugrás a lap tetejére >>