Fél dl tejet megmelegítünk, hozzáadjuk az élesztőt és a porcukrot, majd megkelesztjük. A vajat megmelegítjük, majd ha kihűlt, a liszthez adjuk a burgonyával,
A burgonyát áttörjük. Az élesztőt kevés langyos tejbe morzsoljuk, és megkelesztjük, majd a liszthez adjuk a burgonyával és a köménymaggal együtt. Sóval íz
A feldarabolt burgonyát hagymás, kakukkfüves olajon megpirítjuk, sózzuk, majd félretesszük. Eközben a felszeletelt szalonnát is megpirítjuk, majd a krumplihoz a
A lisztet összedolgozzuk a cukorral és a tojással. Hozzáadjuk az ecetet, sót és a vizet, majd összegyúrjuk. Kinyújtjuk, majd a Rama margarint felkockázzuk, és
A lisztet összekeverjük az élesztővel, 1 tk. sóval, az olívaolajjal és a tejjel. Az egészből lágy tésztát készítünk, majd félretesszük keleszteni. Ezutá
Olaj nélkül pirítsuk meg a húst, hagymát, fokhagymát, gombát. Adjuk hozzá a szerecsendiót, fűszereket, bort, paradicsompürét, és főzzük 20 percig.
Fazék
Lasagnelapokat tegyük tálba, öntsünk rá forró vizet, és főzzük a mikróban 5 percig. Öblítsük le őket hideg vízzel, és tegyük tiszta munkafelületre.
Ha
A mogyoróhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A szalonnát is apró kockára vágjuk. A savanyúkáposztát lecsepegtetjük, és finomra vágjuk. A vajat felhevítjük
Ugrás a lap tetejére >>