A süt?t melegítsük el? 180 fokra. A húst daráljuk le, adjuk hozzá a ricottát, a paradicsompürét, a f?tt sonkát, a bort, a f?szereket, és egy kevés kakukkfüvet. Sózzuk, bo
A palacsintákat ujjnyi széles csikokra vágjuk, és a kakaóval, a dióval, a baracklekvárral, és a rummal összekeverjük. Kivajazott t?zálló tálba halmozzuk, és a megtisztito
F?zzük meg a borsót sós, forrásban lév? vízben 2-3 perc alatt, majd sz?rjük le. Tegyük egy robotgépbe s fokhagymával, a feny?maggal, a parmezánnal, a mentával és az olajj
F?zzük ki sós vízben a tésztát.
A vajat és az olajaz melegítsük fel egy serpeny?ben. A gombát, a hagymát pároljuk benne puhára 4-5 perc alatt. Sózzuk, borsozzuk. Öntsük
Forrósítsuk fel a vajat közepes t?zön, süssük meg benne hagymát 5 perc alatt, keverjük hozzá a paradicsomszószt és a kolbászt. Öntsük rá a tejszínt és pároljuk alacsony t
Forrósítsuk fel a vajat közepes t?zön, adjuk hozzá a borsót, a sonkát és süssük 5-10 percig. Keverjünk hozzá 2 ev?kanál tejszínt és pároljuk, amíg bes?r?södik. Sózzuk, bo
Az újhagymát felkarikázzuk, a kínai kelt vastag csíkokra vágjuk. A bambuszrügyet lecsepegtetjük és gyufaszál vastagra vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk. A rákoka
A lisztb?l, a sóval és 1,5 dl meleg vízzel tésztát gyúrunk. Becsomagoljuk, és 1 órát pihentetjük. A mangoldot megtisztítjuk, a leveleket 2-3 percre b? forró vízben leforr
Ugrás a lap tetejére >>