Keverjük simára a palacsinta hozzávalóit. Olvasszunk vajat egy serpeny?ben, tegyünk bele egy kis tésztát, és süssük meg. Hagyjuk kih?lni.
Bazsalikomos szósz: leveleket 2
Elkészítjük a sós palacsintát.
Közben a szardíniákat kivesszük az olajból, jól lecsepegtetjük. A farkukat és az uszonyukat eltávolítjuk. Óvatosan összeforgatjuk az apró
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a sót, 75 ml meleg vizet és 50 g puha vajat. Az egészet alaposan összekeverjük és meleg lábossal (az alját bél
Fogunk egy tálat, és összedolgozzuk benne a tejet, az éleszt?t, a lisztet, a tojást és a cukrot. Ezután állni hagyjuk kicsit, hogy megkeljen, majd pogácsaszaggatóval kisz
S?r? palacsintatésztát készítünk a következ? módon: a lisztet a tojássárgájával, parányi sóval és tejjel simára keverjük, majd beleforgatjuk a 6 ev?kanál porcukorral kemé
A hagymát le pirítom és beleteszem a darált húst. Ezután az összes f?szert és a paradicsomot na meg a pürét össze f?zzük az egészet kb 30 percig. Közben föltesszük a tész
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, a süt?port és a cukrot. Ezeket elkeverjük, majd a vaj felével kivajazunk egy tepsit, és a liszt felét beleszórjuk. A túrót össze
A hozzávalókat összekeverjük, és a felét egy kivajazott tepsi aljára tesszük. A túrót áttörjük, majd a tésztára fektetjük, rászórjuk a mazsolát, a vaníliás cukrot és a ci
Ugrás a lap tetejére >>