Morzsás dióval megszórjuk a rétestésztát, majd elosztjuk rajta a fahéjas cukorral szórt cseresznyét. A tölteléket a rétestészta recept alapján készített t
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön egy serpenyőben. Süssük meg benne a hagymát, a fokhagymát, a marhahúst és a csiliport 5-6 percig. Adjuk hozzá a szegf
Főzzük a mángoldot sós, forrásban lévő vízben 3-4 percig, szűrjük le és tegyük egy hideg vizes tálba. Csepegtessük le és facsarjuk ki. Olvasszuk fel a vaja
A mogyorót, a morzsát és az összepréselt fokhagymát megpirítjuk, majd sózzuk, paprikázzuk. A tölteléket a palacsintákra kenjük, feltekerjük, és már kíná
Első lépésként előkészítjük a hozzávalókat. A póréhagymát, a zellert tisztítás után vastag szeletekre vágjuk, míg a vöröshagymát vékony szeletekre s
A pizzalapra helyezzük rá a paradicsomot, a főtt csirkemellet, a chorizót, a mozzarellát és az olajbogyót. Süssük készre.
előkészület: 10 perc, sütési id
A májat 1 cm-esre felkockázzuk, megmossuk, és leszárítjuk. A paprikát, paradicsomot és a répákat szintén felkockázzuk. Az olajat felforrósítjuk, és megfutta
A hagymát felkarikázzuk, majd 2 evőkanál olajon megpirítjuk. A csirkemájat kis kockákra vágjuk, majd a zsályalevéllel együtt a hagymára tesszük. Jól megpir
Ugrás a lap tetejére >>