A kicsontozott és felkockázott húst kezdjük el sütni olívaolajban az összevágott hagymával. Néhány perc után dolgozzuk hozzá a mártást, a salátabakszakál
A szalonnát felaprítjuk, majd az olajon kisütjük. A hagymát felkarikázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A csirkemellről lehúzzuk a bőrt, kicsontozzuk, majd fel
A tésztát helyezzük a formába. Olívaolajon pároljuk meg a póréhagymát. A tésztára tegyük rá a hagymát, a csirkehúst, és a chorizót. A tojásokat keverjü
A csirkehúst keverjük össze a rókagombával, és a fokhagymával együtt pároljuk meg. Adjuk hozzá a metélőhagymát, sózzuk, borsozzuk. A sütőt melegítsük el
Melegítsük elő a sütőt. Paradicsomszószhoz tegyük fazékba és forraljuk fel a paradicsomot., fokhagymát, hagymát, pürét, bort és az oregánót. Főzzük 20 p
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom