A kicsontozott és felkockázott húst kezdjük el sütni olívaolajban az összevágott hagymával. Néhány perc után dolgozzuk hozzá a mártást, a salátabakszakállt és a tejszínt.
A szalonnát felaprítjuk, majd az olajon kisütjük. A hagymát felkarikázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A csirkemellről lehúzzuk a bőrt, kicsontozzuk, majd felkockázzuk.
Rakjuk a lisztet egy tálba és a közepébe készítsünk mélyedést. Verjük fel a tojást sóval, tejszínnel, tejjel, és öntsünk belőle a mélyedésbe. Gyúrjuk össze. Adjuk hozzá a
A tésztát helyezzük a formába. Olívaolajon pároljuk meg a póréhagymát. A tésztára tegyük rá a hagymát, a csirkehúst, és a chorizót. A tojásokat keverjük össze a tejszínne
A csirkehúst keverjük össze a rókagombával, és a fokhagymával együtt pároljuk meg. Adjuk hozzá a metélőhagymát, sózzuk, borsozzuk. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Üssük
Melegítsük elő a sütőt. Paradicsomszószhoz tegyük fazékba és forraljuk fel a paradicsomot., fokhagymát, hagymát, pürét, bort és az oregánót. Főzzük 20 percig. Ízesítsük.
főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben, szűrjük le és tegyük félre.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra.
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön egy serpenyőben, süssük meg
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük a csirkét zacskóba, és öntsük rá a páclevet. Zárjuk le, majd többször fordítsuk meg. Tegyük 2 órára hideg helyre. Készítsük elő a
Ugrás a lap tetejére >>