Fogunk egy lábost, beletöltünk 2,5 dl vizet, kevés sót szórunk bele, majd felforraljuk. Ekkor folyamatosan beleadagoljuk a lisztet, majd elkeverjük, és egy gyúr
A hozzávalókat tedd dagasztógépbe és 15- 20 perc alatt dagassz belőle kemény tésztát. Takard be, és keleszd két órán át, de kicsit tovább tart az sem baj.
A vajat olvaszd meg majd tedd félre. Keverd össze a fahéjat a mandulával és a cukorral.
Egy 23x33 cm- es tepsit kenj ki a vajjal.
Fektess úgy az edény aljára
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, felszeleteljük, majd megszórjuk őket fahéjjal és citromhéjjal. A túrót egy tányérban összenyomkodjuk, majd hozzákeverjü
A liszthez gyúrunk 6 deka vajat, és annyi vizet, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ezután kinyújtjuk egy 10*30-as négyszöggé, és a felső kétharmadára sz
A réteslapokat összeragasztjuk az olvasztott vajjal, majd az egészet tepsibe tesszük. Rárakjuk a gyümölcsöket, majd megszórjuk a cukorral, a fűszerkeverékkel
A banánokat felkarikázzuk, majd a vajon pirítani kezdjük, közben hozzáadjuk a cukrot és a limelevet. Néhány percig így pirítjuk, majd félretesszük. Ezután a
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom