» 3 ek. olívaolaj » 1 finomra vágott hagyma » 4 lecsepegtetett szardíniafilé » csipetnyi chilipehely » 2 gerezd zúzott fokhagyma » 400 g kockára vágott konzervparadicsom » 2 ek. paradicsompüré » 250 g spagetti » 30 g kimagozott, apróra vágott fekete olajbogyó » 30 g kimagozott és durvára vágott zöld olajbogyó » 1 ek. lecsepegetetett kapribogyó » 4 lecsepegtetett és durvára vágott olajban eltett aszalt paradicsom » só, bors
Olajban pirítsuk meg a hagymát, szardellát, chilipelyhet. Adjuk hozzá a fokhagymát. Tegyük bele a paradicsomot, a pürét, és forraljuk fel. Főzzük 10 percig. Főzzük ki a spagettit.
Tegyük a szószba az olajbogyót, aszalt paradicsomot, kapribogyót, ízesítsük, majd főzzük pár percig.
Tésztára öntsük rá a szószt, majd keverjük össze.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom