A marhahúst és a tepertőt ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott hagymát, a tojást, a tejfölt és a fűszereket. Az egészet alaposan elkeverjük, majd ez
A palacsintákra porcukrot szórunk, meglocsoljuk rummal, majd meggyújtjuk. Ezután feltekerjük, meglocsoljuk kevés citromlével, és már kínálhatjuk is.
A rendesen készült palacsintákat túróval töltjük meg, amit előzőleg elkevertünk egy kevés tejföllel és az apróra vágott snittlinggel. A kész palacsintáka
A palacsinta elkészítéséhez a vajat habosra keverjük a tojások sárgájával, a porcukorral és a reszelt citromhéjjal, majd beleforgatjuk a lisztet, a tejszínt
Elkészítjük az édes palacsintatésztát.
A mákot cukros tejben felforraljuk, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és a mazsolát, majd pár percig forraljuk. Közbe
A cukrot 1,25 deci vízben megkaramellizáljuk, majd a pirított mandulára folyatjuk. Amint megkeményedett, széttörjük a grillázst, és a mascarponéba keverjük. A
Felhevített olajban megfuttatjuk a finomra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Rátesszük a vörösbabot, felöntjük paradicsomlével és a húslevessel. Finom
Elkészítjük az édes palacsintát.
A Rama margarint és a mézet felforrósítjuk, gyorsan átforgatjuk benne a cikkekre vágott őszibarackot, a tűzről levéve ho
Ugrás a lap tetejére >>