» egy adag édes palacsintatészta » 4 kisebb őszibarack » 5 dkg fekete szeder » 1 citrom » 2 evőkanál méz » 2 dkg Rama margarin » 2 dl tejszín » porcukor » 2 evőkanál durvára tört pirított mogyoró
Elkészítjük az édes palacsintát.
A Rama margarint és a mézet felforrósítjuk, gyorsan átforgatjuk benne a cikkekre vágott őszibarackot, a tűzről levéve hozzáadjuk a szedret, és kevés citromlével ízesítjük.
Tálaláskor a palacsintákat háromszög alakúra hajtogatva kettesével a tányér közepére helyezzük, majd ráhalmozzuk a mézes gyümölcsragut. Porcukorral ízesített tejszínhabbal és pirított mogyoróval meghintve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom