Kevés felhevített olajon megfuttatjuk a karikára vágott kolbászt, zöldpaprikát és paradicsomot.
Finomra vágott majoránnával, petrezselyemzölddel és sóval ízesítjük.
A
A lisztet dolgozzuk össze a friss tojásokkal, egy kis olajjal, a tejjel, sóval és borssal. Ezt a tésztát palacsinta formában kevés olajon süssük meg.
A leszűrt szardíniá
Keverjük össze a lisztet, cukrot, tejet és tojássárgáját. Olvasszuk fel a vajat és egy evőkanálnyit keverjünk a tésztához.
Kenjük ki a palacsintasütőt vajjal, és öntsünk
A palacsintatésztából megsütjük a palacsintákat, közben egy lábosba tesszük a vajat, a cukrot, a likőrt, a narancslevet és a narancs héját, majd néhány percig főzzük. Az
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tejet, a tojást és a tejszínt. A vaj felét megolvasztjuk, kikenünk vele egy palacsintasütőt, majd ebben megsütjük a palacs
A mogyorót, a morzsát és az összepréselt fokhagymát megpirítjuk, majd sózzuk, paprikázzuk. A tölteléket a palacsintákra kenjük, feltekerjük, és már kínálhatjuk is.
Rakjuk a lisztet egy tálba és a közepébe készítsünk mélyedést. Verjük fel a tojást sóval, tejszínnel, tejjel, és öntsünk belőle a mélyedésbe. Gyúrjuk össze. Adjuk hozzá a
Az alaptészta összetevőit egy tálban összekeverjük, majd a szokott módon kisütjük a palacsintákat. A banánokat megpucoljuk, ujjnyi vastag karikákra vágjuk, forró olajban
Ugrás a lap tetejére >>