A palacsinta hozzávalóit egy tálban csomómentesre keverjük, majd 15-20 percet állni hagyjuk. Ezután megsütjük a palacsintákat, majd megszórjuk őket a cukorral
Keverjük össze a lisztet, a sót, adjuk hozzá a tojásokat, a tejet, az olajat és a rumot. Keverjük össze, és hagyjuk állni.
Pároljuk meg az almát egy kevés
Keverjük össze a lisztet a kukoricakeményítővel, tojásokkal, sóval, vajjal, tejjel, hogy csomómentes legyen. Hagyjuk állni. Kenjünk ki egy serpenyőt olajjal,
2-es fokozaton melegítsük elő a sütőt 150°C-ra. Alufóliába csomagolva a palacsintákat melegítsük meg.
Olvasszuk meg a vajat egy nagy serpenyőben és a kört
Ha a palacsinta nem friss, akkor melegítsük fel alufóliába csomagolva.
A szalonnának mindkét oldalát süssük ropogósra
4 előmelegített tányérba osszuk sz
Keverjük össze a lisztet, a sót, adjuk hozzá a tojásokat, a tejet, az olajat és a rumot. Keverjük össze, és hagyjuk állni.
Mártás:
Keverjük össze a hozz
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom