A palacsinta hozzávalóit egy tálban csomómentesre keverjük, majd 15-20 percet állni hagyjuk. Ezután megsütjük a palacsintákat, majd megszórjuk őket a cukorral, néhány cse
Keverjük össze a lisztet, a sót, adjuk hozzá a tojásokat, a tejet, az olajat és a rumot. Keverjük össze, és hagyjuk állni.
Pároljuk meg az almát egy kevés vajban és a n
Keverjük össze a lisztet a kukoricakeményítővel, tojásokkal, sóval, vajjal, tejjel, hogy csomómentes legyen. Hagyjuk állni. Kenjünk ki egy serpenyőt olajjal, és öntsünk b
2-es fokozaton melegítsük elő a sütőt 150°C-ra. Alufóliába csomagolva a palacsintákat melegítsük meg.
Olvasszuk meg a vajat egy nagy serpenyőben és a körteszeleteket 2-
Ha a palacsinta nem friss, akkor melegítsük fel alufóliába csomagolva.
A szalonnának mindkét oldalát süssük ropogósra
4 előmelegített tányérba osszuk szét a palacsintá
Keverjük össze a lisztet, a sót, adjuk hozzá a tojásokat, a tejet, az olajat és a rumot. Keverjük össze, és hagyjuk állni.
Mártás:
Keverjük össze a hozzávalókat.
Ola
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom