Elkészítjük a palacsintákat.
A mákot kevés cukros vízben felforraljuk, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a mézet és a mazsolát, majd kevergetve pár percig forraljuk. Ha
A mogyorót megpirítjuk, majd harmadát felaprózzuk, a többit egy serpenyőbe tesszük. A cukrot felöntjük 2 kanál vízzel, karamellizáljuk, majd az egészet a mogyoróra folyat
A Rama margarint kikeverjük a mézzel és a tojásokkal, majd kis adagokban hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a pelyheket, sót, rumot, joghurtot és citromhéjat.
A kontaktgri
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tejet, a tojást és egy ek. vajat. Ebből kb. 6 palacsintát sütünk. Eközben a narancsot bedörzsöljük a kockacukorral, majd a
A vaníliás pudingport a tejjel simára keverjük, cukorral, vaníliás cukorral, reszelt narancshéjjal ízesítjük, majd habverővel kevergetve felforraljuk.
Elkészítjük az éd
A lisztet szitáljuk át, majd dolgozzuk össze a felvert tojásokkal, 3 deci tejjel, a sóval, a cukorral és a vaj felével, amit előzőleg olvasszunk meg. Ha már sima keverjük
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tejet, a tojást és a tejszínt. A vaj felét megolvasztjuk, kikenünk vele egy palacsintasütőt, majd ebben megsütjük a palacs
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tejet, a tojást és a tejszínt. A vaj felét megolvasztjuk, kikenünk vele egy palacsintasütőt, majd ebben megsütjük a palacs
Ugrás a lap tetejére >>